Technika no image

Publikálva január 6th, 2009 | viktorlantos

CO2 – Cal Aqua Double Counter

Akit érdekelnek az akvarisztikai üveg termékek a Cal Aqua cég neve bizonyára ismerősen hangzik. A többieknek annyit érdemes tudni róluk, hogy ők egy Thaiföldi cég és kézzel készített üveg termékeket gyártanak nekünk megszállott akvaristáknak. 😉

Cal Aqua Double Counter

Cal Aqua Double Counter kicsomagolva

A termékek kidolgozottsága rendkívül igényes. Már a csomagolásuk is ezt tudatosítja bennünk. Hasonlóan az etalonnak számító ADA termékekhez a legapróbb részletekbe menő tervezés eredménye. Ennek ellenére árban megfizethetőek.

Ebben a termékben az számít különlegesnek, hogy kétféle módon is használható. Kisebb és nagyobb CO2 beoldáshoz is. Annyit kell tennünk hogy megfordítjuk és máris alkalmas nagyobb mennyiségű CO2 beoldáshoz is (10-15 bubi / másodpercig). Ebben az esetben a leolvasásnál egy buborék kettőnek számít.

Cal Aqua Double Counter

Cal Aqua Double Counter – Foto: Cal Aqua Labs

Jelenleg egy ilyen buborék számlálót használok a nagy akváriumhoz. Tapasztalatok persze idővel jönnek. Első körben azt tudom elmondani hogy az üveg szép sokkal jobban mutat az akvárium oldalán mint a korábbi műanyag Aqua Medic.

Cal Aqua Double Counter felszerelve

Cal Aqua Double Counter felszerelve

Tisztítása hasonlóan működik mint a többi üveg terméknek. Ilyen célra alkalmas áztató folyadékban kell hagyni pár órat. Akit érdekel a termék európából is beszerezhető.Related Posts with Thumbnails

Tags: , ,


A szerző2 Responses to CO2 – Cal Aqua Double Counter

  1. Batesz says:

    Jó az oldal az írás és a fotók. A blog már a kedvencek közt. Várom a többi cikket.

  2. viktorlantos says:

    Szia mester! 😉 Meg sokmindent kell beállítani, de igyekszem….

Vélemény, hozzászólás?

Az oldal tetejére ↑