Hírek no image

Publikálva január 21st, 2009 | viktorlantos

Hírek – Takashi Amano új weblapja!

A héten kicsit többet foglalkozunk Mr. Amano és az ADA körüli dolgokkal. De nem tudom megállni, hogy ne írjak egy új hírről, ami most landolt az asztalomon. Takashi Amano új weblapjáról van ugyanis szó. A korábbi bejegyzésekből láthattuk, hogy az akvarisztika terén nem ismer semmilyen határt. De az akvarisztika mellett Mr. Amano profi fotós is. Saját akváriumait évtizedek óta ő maga fotózza. De az akváriumi fotók mellett, rengeteg képet készít az esőerdőkben, trópusi tájakon (Amazónia, Borneói szigetvilág, Nyugat Afrika és Japán), miközben a helyi élővilágot tanulmányozza.

AmanoTakashi.net

AmanoTakashi.net

Takashi Amano ahogy tőle megszoktuk az akvarisztikával kapcsolatosan, a fotózás terén is hasonlóan maximalista. A képeit kizárólag nagyméretű filmes gépekre rögzíti. A gépek között találhatunk olyat ami 8″x20″-es képet készít! Ezt a gépet egyébként a FUJIFILM kifejezetten Amanonak készítette és nincs is több belőle a világon…. 

Mr. Amano egy új oldalt készített, ahol ezeket a csodálatos fotókat publikálta. Érdemes átnézni, bár nem akvarisztika, de képet kapunk abból a világból, ahonnan az inspirációt veszi gyönyörű akváriumai elkészítéséhez.

AmanoTakashi.net

AmanoTakashi.net

Az új weboldal címe: www.amanotakashi.netRelated Posts with Thumbnails

Tags: , ,


A szerzőVélemény, hozzászólás?

Az oldal tetejére ↑