Akvárium no image

Publikálva február 21st, 2009 | viktorlantos

Hétvége – Videó Az Akváriumról

Korábbi bejegyzéseimből már láthattátok, időnként visszatérő vendég vagyok a videó megosztó oldalakon. A legtöbben, ha videókról beszélünk a YouTube az első, ami szóba kerül. A YouTube jó, ha nem lenne az, nem használná annyi ember a világon. Nekem mégis nem ő az első számú kedvencem, hanem a Vimeo. A Vimeo HD videói időnként azt az érzést keltik bennem, mintha DVD-t néznék. A videók minősége és a stílusos weblapjuk miatt szerintem a ma létező legjobb videó megosztó oldal.

Időnként visszatérek, mert mindig van valami csemege, amit a többi felhasználó megoszt másokkal. Korábbi bejegyzéseimben láthattátok, még Justin Law is a Vimeo-ra tette fel akváriumáról készült videóját.

Ha valakinek van egy jó kamerája, és némi szabadideje, mindenképp ajánlom próbálja ki a szolgáltatást, mert egy jól megszerkesztett videó egy hangulatos aláfestéssel sokunknak okoz kellemes perceket.

Az alábbi videóval kívánok kellemes hétvégét minden olvasómnak.


relaxing with my aquarium from Tobias Lang on Vimeo.Related Posts with Thumbnails

Tags: , ,


A szerző3 Responses to Hétvége – Videó Az Akváriumról

 1. aquad says:

  Ezt a videomegosztót eddig nem ismertem, de most majd jól kipróbálom
  köszi

 2. viktorlantos says:

  a legtobb megosztoval az a problema hogy a sajat tomoritesi eljarasuk miatt elvesz az igazi HD minosege. A Vimeonal ilyet nem tapasztaltam. A feltoltoje baratsagos, ugyhogy mindenkepp csak ajanlom.

  Ha barki kozuletek rak fel videokat ne felejtse el megosztani velunk 😉

 3. inadsz says:

  3:01-nél a videón az milyen állat, jó pofa állatka. Az amano garnélák is szépek, asszem lesz ilyen az új akváriumomban.

Vélemény, hozzászólás?

Az oldal tetejére ↑