Akvárium no image

Publikálva május 1st, 2009 | viktorlantos

Hétvége – Okinawa óriás akvárium

Május 1… Kint voltam ma a Városligetben egy séta erejéig. Tele volt a liget söröző, kolbászozó tömeggel, dínom-dánom mindenhol. Ilyenkor az állatkert is magasabb fordulatszámon pörög (szerencsére). Azok, akik ma mégis a fotelt és a sört választották a szabadtéri program helyett, a következő videóval bepillanthatnak az Okinawai óriásakváriumba.

Okinawa akvárium

Okinawa akvárium

Nem tudom láttam e már valaha ekkora medencét, egészen elképesztő méretei vannak. Csak akkor látszódik igazán amikor a különböző óriás méretű halak elúsznak a törpének tűnő emberek feje felett….Nem növényes aki, de kihagyhatatlan.

aquarium “Churaumi” in okinawa from tarosatarosa on Vimeo.Related Posts with Thumbnails

Tags: , ,


A szerzőOne Response to Hétvége – Okinawa óriás akvárium

 1. Miner says:

  Szia!

  Mint akvarisztikával foglalkozó bloggernek, szeretném a figyelmedbe ajánlani a rövidesen elinduló akvarisztika.miner.hu oldalt (még nem elérhető), ahol az akvarisztikával foglalkozó blogokat jelenítjük majd meg egy helyen. Úgy gondoljuk, rengeteg értékes információ van a blogokban, s jó volna ezeket egy helyen látni – ebben a témában is. Az oldal a baba.miner.hu mintájára fog működni.

  Szeretnénk, ha a Te blogod is megjelenhetne oldalunkon, s ehhez hozzájárulásodat szeretnénk kérni (szabályunk, hogy csak azok bejegyzései jelennek meg, akik ehhez hozzájárulnak). A bejegyzésedből csak egy kivonat jelenik meg honlapunkon és esetlegesen egy kis kép: ha valaki el szeretné olvasni írásodat, akkor a blogodra fog eljutni. A csatlakozáshoz pusztán az engedélyed kérjük, anyagi vonzata nincs, a blogbejegyzések első egy-két mondatának listázásához a blog RSS-ét dolgozzuk fel, tehát semmilyen technikai teendőd sincs.

  Amennyiben úgy döntöttél, csatlakoznál hozzánk vagy kérdésed van, kérlek írj az info kukac miner pont hu-ra!

  Üdvözlettel:
  Miner.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az oldal tetejére ↑