Hírek IPhone 4 mi más lehetne a kezdőkép?

Publikálva szeptember 27th, 2010 | viktorlantos

Tapatalk – IPhone 4

Múlt héten végre hozzánk is megérkezett az IPhone 4, ami meglehetősen pozitív fogadtatásban részesült. Én még a két generációval ezelőtti IPhone 3G-t használtam, így ideje volt a váltásnak. A telefont magát nagyon szeretem, tulajdonságairól nem is írnék most, hiszen tele van vele a net. Nálam a telefon nagyjából 20-30%-ban van használva valóban telefonálásra, a többi gyakorlatilag internethez köthető. Email, üzleti alkalmazások, social appok stb. Erre viszont nagyon jól használható ez a telefon. Az új 4-es generáció pedig minden korábbi zavaró hibát orvosolt. Memória, gyorsaság stb.

IPhone 4 mi más lehetne a kezdőkép?

IPhone 4 mi más lehetne a kezdőkép?

De hogy akvarisztikai vonatkozása is legyen a történetnek, szeretnék bemutatni egy alkalmazást, amit egy jó ideje használok már. Hátha kedvet kap más is. Az alkalmazás a Tapatalk nevet viseli. Ez nem más mint egy technológia, ami a fórumokat okosteló-barát formátumban tálalja. Ha egy fórum támogatja ezt a technológiát, akkor nincs más teendő, hogy a telefonunkra feltegyük a Tapatalk programot és máris kinyílik előttünk a világ.

IPhone 4 Tapatalk

IPhone 4 Tapatalk

Csak akvarisztikai témájú Tapatalk-barát fórumokból egy tonna van a neten. Többet naponta látogat az ember, ezért különösen jó, hogy telefonon is böngészhetjük őket mondjuk amikor kint fekszünk a kertben, vagy éppen úton vagyunk.

IPhone 4 Tapatalk fórumok

IPhone 4 Tapatalk fórumok

A Tapatalk-ba ugyanúgy kell belépni, mint a fórumra. Azonosító stb, és azonnal látjuk az új témákat, privát üzeneteket, naplókat esetleg az adok-veszek új bejegyzéseit. Persze azok a fórumok ahol nincs tiltva a vendég böngészés, belépő nélkül is böngészhetőek.

IPhone 4 Tapatalk

IPhone 4 Tapatalk

A fenti dolog nem kifejezetten kockáknak szól, nagyon barátságos kezelőfelülettel bárki ugyanúgy kezelheti, ahogy a fórumon böngészik. Ráadásul mindez az IPhone 4-en szakít, tényleg élvezetes használni.

IPhone 4 Tapatalk

IPhone 4 Tapatalk

Van egy ingyenes változata és egy jelképes összegért megvehető változata. Az ingyenessel csak olvashatunk üzeneteket, bejegyzéseket, a fizetőssel aktívan részesei is lehetünk ezeknek az eszmecseréknek.

IPhone 4 Tapatalk

IPhone 4 Tapatalk

A Tapatalk alkalmazással az összes fórum elérhetővé válik, ami ezt a technológiát támogatja. Tehát nem csak a rendszerben lévő, száz feletti akvarisztikai fórum, de több ezer más témájú fórum is megtalálható a directory-ban.

IPhone 4 Tapatalk

IPhone 4 Tapatalk

IPhone 4 Tapatalk

IPhone 4 Tapatalk

Fantasztikus, hogy pillanatok alatt megnézhetjük például az akvakertész közösség naplói között a legfrissebb bejegyzéseket, a fenti képen épp Gabika üde akváriumát böngésztem. 🙂

Mivel egyre több IPhone, Android tulajdonos van már Magyarországon is, nekik hasznos lehet a fenti kis alkalmazás. Csak ajánlani tudom.

Bővebben az akvakertész fórumon.Related Posts with Thumbnails

Tags: , , , ,


A szerzőVélemény, hozzászólás?

Az oldal tetejére ↑