Akvárium no image

Publikálva október 15th, 2010 | viktorlantos

IAPLC 2010 top 27 akváriuma

Egy kicsit nehézkesen érkeztek meg az idei ADA IAPLC verseny akváriumai. Múlt hét óta még mindig alig látni a neten élvezhető minőségű képeket. Pedig ez lenne az értelme, hogy bejárja a világot legalább a legjobb 27 akvárium fotója. A fotókat nézegetve elemezhessük, tanulhassunk belőlük, inspirációt szerezzünk jövőbeli akváriumainkhoz.

Íme az idei verseny legjobb 27 akváriuma. Ahogy ez lenni szokott ízlések és pofonok, mindenkinek más más stílus jön be, de egy dologban szerintem mindenki egyetért, ezek az akváriumok kivételes minőségben és gondos tervezéssel készültek.

Gratulálunk minden nyertesnek!

1. Pavel Bautin (Russia)

2. Zhang Jian Feng (Macau)

3. Xuan Thuy Nguyen Thi (Vietnam)

4. Yutaka Kanno (Japan)

5. Zeng Qing Jun (China)

6. Chen I Sheng (Taiwan)

7. Grigoriy Polishchuk (Ukraine)

8. Long Tran Hoang (Vietnam)

9. K.P. Wong (Hong Kong)

10. Li Da Wei (China)

11. Wang Chao (China)

12. May Kwan (Hong Kong)

13. Chonladar Rattanawichien (Tailand)

14. Zheng Ren Chao (China)

15. Quoc Hung Vu (Vietnam)

16. Kazutaka Murase (Japan)

17. Koji Nakamura (Japan)

18. Chow Wai Sun (Hong Kong)

19. Lin Ting Quan (Taiwan)

20. Gary Wu (Hong Kong)

21. Jiang Wei (China)

22. Michael G.W.Wong (Hong Kong)

23. Hironori Handi (Japan)

24. Lee Do Jae (Korea)

25. Junichi Itakura (Japan)

26. Takehiko Honoki (Japan)

27. Minako Hara (Japan)

Fantasztikus lista. Nekem személy szerint több kedvencem is van ezért nem is kezdem el sorolni. Mindegyik akváriumon el lehet időzni, ha az ember megpróbálja kielemezni hogyan épült fel.

És ahogy az idei versenynek vége, elindult a felkészülés a jövő évi megmérettetésre. Az IAPLC 2011 verseny nevezési határideje: 2011. május 31. Szeretnénk, ha a jövő évi versenyen több magyar akvárium indulna, ezért a felkészülésben megpróbálunk mindenben segíteni. Aki a versenyen indulna, de még nem kezdett neki az új akváriumnak, érdemes elkezdeni, mert 4-5 hónap kell, míg a növényzet a legjobb formáját hozza és a fotózásra is kell némi időt szánni a végén. A felkészülési időszakban érdemes ellátogatni az akvakertész fórumra, ahol minden kérdésben megpróbálunk segíteni. Az új akváriumnak pedig javaslom nyissatok egy naplót, ahol nyomon tudjuk követni az akvárium fejlődését és kifejezetten versenyzéshez való tippeket tudunk adni, hogy a legjobb eredményeket érjétek el.

update: A verseny hivatalos kiadványa a Contest Book hamarosan elérhető nálunk is (várható beérkezés október vége). Ebben a versenyen indult összes akvárium látható, kiemelt figyelmet fordítva a legjobb akváriumokra.Related Posts with Thumbnails

Tags: , , , , , ,


A szerzőOne Response to IAPLC 2010 top 27 akváriuma

  1. Pingback: Tweets that mention IAPLC 2010 top 27 akváriuma | Viktor Lantos -- Topsy.com

Vélemény, hozzászólás?

Az oldal tetejére ↑