Hírek aquajournal

Publikálva november 26th, 2010 | viktorlantos

Aqua Journal vol. 182

Mostanában csak úgy repülnek a napok, hetek, hónapok. Talán a legjobban azon látom, hogy folyamatosan érkeznek újságok magazinok és rádöbbenek, megint eltelt pár hét. Az új Aqua Journal a napokban landolt az asztalomon. A 182. szám az ADA által szervezett IAPLC 2010 versenyt foglalja össze, illetve az utána megrendezett szemináriumról szól.

Aqua Journal 182

Aqua Journal 182

A magazin első felében a legjobb helyen végzett akváriumokat láthatjuk. Sok sok fotó, időnként az előkészületek és az indítási állapotokról is. Egész más így nyomtatott formában látni ezeket az akváriumokat, de ezt már a verseny hivatalos könyvénél az IAPLC Book-nál is megjegyeztem magamnak.

Aqua Journal 182

Aqua Journal 182

Aqua Journal 182

Aqua Journal 182

A magazinban tovább haladva a zsűri kedvenceit láthatjuk. Az IAPLC versenyen minden zsűri választhat egy akváriumot aminek kiemelt pontszámot adhat. Ez a kiemelés extra pontszámmal jár és elég sokat lendít az akvárium helyezésén. 2-3 ilyen kedvenc titulussal könnyen dobogós vagy akár nyertes is lehet az ember. Ezért is érdekes látni melyik zsűrinek mi volt a kedvence.

Aqua Journal 182

Aqua Journal 182

Több IAPLC akvárium fotó is szerepel a top 100-ból.

A magazin vége felé haladva az évente megrendezendő szemináriumról és az ADA Galéria látogatásáról van egy jó kis összefoglaló, rengeteg fotóval.

Aqua Journal 182

Aqua Journal 182

Az pedig, hogy a hobbi menyire népszerű jól mutatja, hogy a csak meghívottaknak megrendezett szemináriumon is óriási tömeg volt.

Aqua Journal 182

Aqua Journal 182

Az új Aqua Journal megérkezett és jövőhéttől rendelhető a Green Aqua shopban.Related Posts with Thumbnails

Tags: , , ,


A szerzőVélemény, hozzászólás?

Az oldal tetejére ↑